SINGER SONGWRITER SESSIES

Ben jij een singer-songwriter en jij je ideeën echt goed vastleggen? Bij NLS Recording Studio in Apeldoorn bieden wij jou de perfecte omgeving om jouw muziek vast te leggen. Onze studio is volledig uitgerust met de beste microfoons en apparatuur om jouw creatieve visie tot leven te brengen. Ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor singer-songwriters in Nederland.

Topkwaliteit Microfoons en Apparatuur

Bij NLS Recording Studio geloven we dat de juiste apparatuur essentieel is voor een hoogwaardige opname. Daarom maken we gebruik van de beste microfoons van Gonzo Audio en topklasse pre-amps. Jouw muziek verdient het allerbeste, en wij zorgen ervoor dat je dat krijgt.

Professionele Begeleiding en Ondersteuning

Niels Verhoek is een zeer producer en mix engineer, maar bovenal ook muzikant!. Wij begeleiden gedurende het hele opnameproces. Of je nu hulp nodig hebt bij de voorbereiding, de opname zelf of de nabewerking, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw muziek het best mogelijke resultaat behaalt

Snelle en Efficiënte Opname in Eén Dag

We begrijpen dat (studio)tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een efficiënte oplossing waarbij je jouw nummer(s) in slechts één dag kunt opnemen. Perfect voor jou als Singer/Songwriter. 

Wil je nu een volledig album opnemen, dan kijken we graag naar zo’n efficiënt mogelijke manier van opnemen. Maar ontspanning en kwaliteit staan voorop!

Inspirerende omgeving en centraal gelegen

Onze studio is gevestigd in het prachtige Apeldoorn. Onze rustige en comfortabele studio-omgeving helpt je om je volledig te concentreren op je muziek, zonder afleidingen. Lunch nodig? Of een drankje naderhand. Het kan!

Dènis Assen

Denis heeft tijdens de sessie een 3 tal eigen songs opgenomen. 

 

Binnenkort hier het eindresultaat!

PERFECT VOOR DE SINGER-/SONGWITER - Al heel wat jaren had ik de wens om m'n eigen nummers eens goed op de band te hebben. Alleen al leuk om in de auto met je eigen liedjes mee te kunnen zingen 🙂. Bij Niels kwam deze wens uit. Zijn studio is super professioneel. Hij heeft de beste apparatuur om jouw eigen sound op te nemen. Niels is super relaxed waardoor ik me helemaal op m'n gemak voelde. En zo gaaf! Reed die middag al met m'n eigen nummers uit de autospeakers terug naar huis.
Dènis Assen
9-juli-2024

Chris Stellaard

Chris Stellaard wilde graag op locatie in Huissen zijn improvisaties opnemen op de vleugel. Het prachtige resultaat is in Hires Audio op Apple Music te streamen. Niels Verhoek is een van de weinige studiotechnici die begrijpt hoe een muzikant denkt. Gewoon een fijne vent om mee te werken.
Chris Stellaard
24-5-2024

Jouw Muziek

TAKE IT TO THE NEXT LEVEL.